Genç Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : (0426) 4113031
WEB https://genchem.meb.k12.tr
Adres : Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kültür Mahallesi Diyabakır Caddesi kat/2 No15 Genç
VİZYON : Hayata mutlu bireyler hazırlamak için her zaman, her yerde, herkese eğitim.
MİSYON : Öğrenen topluma dönüşüm sürecinde beşikten mezara kadar rehberlik hizmeti sunan; bireyin bilgi, şuur ve yetkinliklerini geliştirerek insanlığın kalkınmasında sorumluluk almasını destekleyen; belgelendirilebilen, izlenebilen kaliteli eğitimler sunmak.
BAŞARILAR : Her yıl Okuma Yazma Kurslarında değişik Kurumlarla işbirliği halinde dersler verilip okuma yazma oranını artırıyoruz ve değişik alanlarda kurslar açarak hizmet vermekteyiz.Destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında vermiş olduğumuz kurslarla her yıl üniversitelere öğrenci yerleştirmekteyiz.

Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl esaslı.
Saatler : 08.00-17.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis : .
Ulaşım : Karayolu, Demiryolu
Yerleşim Yeri : Genç BİNGÖL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADUR.İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri : .
Taban-Tavan Puan Bilgileri : .
Okulun Sınav Başarı Durumu : .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : SOSYAL VE KÜLTÜREL KURSLARIMIZ MEVCUTTUR.
Bilimsel Etkinlikler : OKUMA YAZMA KURSLARIMIZ MEVCUTTUR.
Proje Çalışmaları : .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .
Diğer Hususlar : .